Op school eten?

  • Restaurant 01

Je kunt terecht in ons schoolrestaurant voor een warme maaltijd. Elke dag is er een ander menu, met veel aandacht voor een evenwichtige voeding. Er zijn altijd voldoende groentjes bij, en we beperken het aantal dagen dat we frietjes serveren. Er is afwisseling genoeg. Je kunt ook een koude schotel nemen. Maaltijden moeten in het restaurant besteld worden voor 8.30.

Indien je niet warm eet, kun je 's morgens een broodje bestellen tussen 8 en 8.30 uur. Je hebt de keuze tussen een vijftal soorten beleg.

Maar je mag uiteraard ook je eigen boterhammen meebrengen. Die kun je in onze broodrefter eten, of bij mooi weer aan een van onze picknicktafels.

We hebben ook een winkeltje waarin drank, ontbijtkoeken of versnaperingen verkocht worden door de leerlingen van de afdeling verkoop van het Centrum Leren en Werken. Mooi meegenomen voor wie geen tijd had om te ontbijten, en de dag toch niet met een lege maag wil doorbrengen.

Leerlingen van de eerste graad en van het derde jaar blijven in de regel over de middag op school. De anderen mogen de school verlaten als ze toestemming daartoe hebben van hun ouders. Er worden heel wat middagactiviteiten georganiseerd tijdens de middagpauze.

Een warme maaltijd (soep, hoofdschotel, dessert) of koude schotel (soep, koude schotel, dessert) kost 5 euro. Broodjes kosten 2,80 euro.