Op school eten?

  • Restaurant 01

Je kunt terecht in ons schoolrestaurant voor een warme maaltijd. Elke dag is er een ander menu, met veel aandacht voor een evenwichtige voeding. Er zijn altijd voldoende groentjes bij, en we beperken het aantal dagen dat we frietjes serveren. Er is afwisseling genoeg: aardappeltjes, pasta, rijst, ... Als dessert kun je kiezen tussen iets zoets of een stuk fruit. Bij je eten kun je gratis gekoeld spuitwater of plat water nemen. 

Indien je niet warm eet, kun je 's morgens een broodje bestellen tussen 8 en 8.30 uur. Je hebt de keuze tussen een vijftal soorten beleg.

Maar je mag uiteraard ook je eigen boterhammen meebrengen. Die kun je in onze broodrefter eten, of bij mooi weer aan een van onze picknicktafels.

Tegen de kleine honger kan iedereen in de speeltijd een soepje eten.

We hebben ook een winkeltje waarin drank, ontbijtkoeken of versnaperingen verkocht worden door de leerlingen van de afdeling verkoop van het Centrum Leren en Werken. Mooi meegenomen voor wie geen tijd had om te ontbijten, en de dag toch niet met een lege maag wil doorbrengen.

Het is niet nodig om te reserveren om warm te blijven eten. Handig, wanneer je je brooddoos vergeten bent.

Leerlingen van de eerste graad en van het derde jaar blijven in de regel over de middag op school. De anderen mogen de school verlaten als ze toestemming daartoe hebben van hun ouders. Er worden heel wat middagactiviteiten georganiseerd tijdens de middagpauze.