Wat als ...

  • 2009%20broodjes

je op school wilt eten?

Dan koop je een bonnetje (warme maaltijd of koude schotel, brood, of soep) in het 'winkeltje'. Het winkeltje is open van 8 tot 8.30 uur en tijdens elke speeltijd in de ochtend. Een warme maaltijd kost 5 euro, een broodje kost 2,80 euro en soep 0,80 euro. Je bestelt je broodje tussen 8 en 8.30 uur en haalt het af in de speeltijd van 10.15 uur. Ook een warme maaltijd of koude schotel moet je bestellen voor 8.30 uur.

je maag tussendoor knort?

Je kunt de maandag en dinsdag in het paviljoentje versnaperingen kopen.

je dorst hebt in de les?

Als de leraar het goedvindt, mag je water drinken. Breng uiteraard zelf je flesje mee. In ICT-lokalen of bij elektrische of elektronische apparatuur laten we dat niet toe, maar je zult wel begrijpen waarom...

je iets kwijt bent?

Dan vraag je dat in het Ankertje.

als je boeken wilt bestellen?

De richtlijnen vind je op deze pagina;

je in de loop van het schooljaar nog materiaal nodig hebt?

Dan kun je dat kopen in het 'winkeltje' op de speelplaats. 

je 's avonds op school wilt studeren?

Dan kun je in de studie blijven van 16.05 tot 16.55 uur en van 17 tot 18 uur.

je zorgen hebt?

Dan kun je terecht bij een heleboel mensen: je klassenleraar, je vakleraars, de graadcoördinator, de directie. We hebben voor elke graad ook een leerlingenbegeleider die je gemakkelijk kunt aanspreken en je graag bijstaat met raad en daad.

je problemen hebt met andere leerlingen?

Dan nemen we dit heel serieus. Want we vinden het erg belangrijk dat je graag naar school komt en je hier goed voelt. We handelen volgens de nieuwste methodes zoals  proactieve cirkels, pestactieplan en herstelgericht werken.

je er mee inzit om vanuit de basisschool naar een grote school te gaan?

Daar kunnen we inkomen. Daarom hebben de leerlingen van de middenschool (eerste graad) hun klassen in een aparte vleugel, hebben ze een aparte speelplaats, een eigen graadcoördinator, een eigen technisch adviseur, een eigen leerlingenbegeleider en een eigen pedagogisch directeur. We maken de klassen zo klein mogelijk en maken er grondig werk van om je het schoolleven van de secundaire school gewoon te maken.